AMOC part three

Er du gal en vild fest, vi havde sidst! Vi glæder os allerede til part # 3, som er den 26. februar! Info opdateres løbende på vores facebookside!

LINE UP
The Swan And The Lake (LIVE)
Cockwhore & Macho (DJ set)
Kenneth Bager (DJ Set)

DEKO
Vores partner in deko, Fru Amager er på pletten som altid, og denne gang får hun hjælp af den seje, søde og ikke mindst meget talentfulde Laura Lintrup. Tjek hendes Insta: https://www.instagram.com/lauralintrup/

MØS & AMOC
Christian, Kenneth & Rykkeholdet

BONUSINFO
Coma Club har undfanget en lillesøster = AMOC. Hun vil se nattens mørke hver måned på Sigurdsgade på Nørrebro! Den mentale dresscode er den eneste du skal overholde, du bestemmer selv, om du vil vælte dig i glimmer eller ankomme i jakkesæt og bimmer! Vildhed kommer indefra.

MUSIK
Til AMOC er musikken et vigtigt element, fordi AMOC først og fremmest er en danseklub! Musikken er groovy og eklektisk, og du vil derfor høre alt fra disco og funk til afro og calypso. Vores DJ’s spiller på alle tangenter som hemmelige b-sider, sprit nye tracks, remixes, edits og originaler.

https://www.youtube.com/watch?v=NJ9gSVMN5fY&list=PLsJkQUvUIDMdZr7RBfdxnY0E4hJ4nsMEl

BILLETTER
♡ Forsalgsbilletter 50 kr. via billetto
♡ Entre i døren 100 kr.

FORSALG: https://billetto.dk/da/events/amoc-26-02-16

NB! Forsalgsbilletter gælder indtil 24.00 – Derefter opkræves almindelig entrépris på 100 kr.

NBB! Studierabat på 50% gives på entre i døren, ved fremvisning af studiekort.

Du kan iøvrigt bruge kontanter eller Mobile Pay i entrén. I baren kan du bruge kontanter (hurtigere) ellers kan du også bruge dit DANKORT

* Aldersgrænse min 18 år