Apple Flower Festival 2016! 28. – 29. maj

Apple Flower passerer i 2016 en milepæl – vores 5 års jubilæum.

Det hele begyndte med en spontan snak en kold og forblæst vintermorgen på Lolland. Det ene ord tog det andet, og der var ingen til at stoppe os den dag heldigvis. Vi kastede os ud i det og inviterede en stor håndfuld festlige mennesker, pakkede bilerne med det bedste vi kunne finde på, og tre måneder senere oplevede vi en af de skønneste fester, Smålandshavet har lagt kyst til.

Nu står vi så her, 5 år senere, med en masse nye venskaber og med en festival, hvor musik og mad vægtes lige, på en af Danmarks mindste beboede øer. Selv om alt stort set er som første gang, har vi lært en masse på fem år. Med permanent scene, strøm i jorden og en perlerække af fantastiske samarbejdspartnere, kokke og frivillige oplever vi, at det hvert år bliver en lille smule lettere at lave en endnu bedre fest. Antallet af festgæster har vi af praktiske årsager ikke ændret meget ved, så det eneste vi rigtigt kan skrue op for er kvaliteten.

Vi har haft besøg af fantastiske artister, der har leveret mindeværdige præstationer. Vi har selvfølgelig også ramt skævt et par gange, men så var der også lige The National, der i 2014 overraskede de fleste af os med en legendarisk aftenkoncert. Vi er blevet forkælet af ekstremt dygtige kokke, som har givet os smagsoplevelser fra mange steder i verden. Vi har sammen med jer og alle vores børn haft mange magiske øjeblikke, og det synes vi efter moden overvejelse, at vi skal have igen!

Vi ses til små og store oplevelser på Lilleø og indtil da kan du følge programmets udvikling her på facebook.

Blomstrende hilsner
Kenneth Bager & Claus Meyer

Hent dine billetter HER eller se mere på FACEBOOK